Brugte biler i Aalborg – find dem hos lokal forhandler

07 December 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når du står for at skulle skifte din nuværende bil ud, eller ønsker at udvide husstandens vognpark med endnu et firhjulet medlem, kan det godt betale sig at købe brugt.

Nye biler i Danmark er meget dyre i anskaffelse, hvilket især skyldes de høje afgifter som pålægges bilerne af den danske stat. Du kan altså sandsynligvis ikke finansiere køb af ny bil uden at skulle optage et bil lån.

Til gengæld kan du så forvente at værdien af din nye bil rasler ned i løbet af bilens første tre til fem års levetid. Det betyder at du ikke vil kunne sælge din bil uden at lide et ganske substantielt tab. Og derfor bør du afholde dig fra at anskaffe en spritny bil med mindre omstændighederne er helt særlige.

image

Køb en brugt bil og spar penge

Du kan nemlig sagtens finde en ganske udmærket brugt bil til en brøkdel af dennes nypris. Hvis du finder en brugt bil med omtrent fem år på bagen, og bilen ellers er velholdt og velkørt, vil den have mange kilometer tilbage i tælleren.

Så kan du drage fordel af værditabet og købe bilen til en langt lavere pris end hvad du skulle have givet for den fra ny. Og så slipper du for at sætte dig i dyb gæld på grund af en bil.

Hvor kan jeg finde en god brugt bil?

Hvis du er blevet lidt varm på tanken om at anskaffe en brugt bil bør du finde denne hos en lokal autoriseret brugtvogns forhandler. På den måde løber du ingen risiko for at ende med en gammel rustbunke eller et sminket lig som bryder sammen efter blot få måneder på vejene.

Hos Ulsted Autohandel A/S finder du de bedste brugte biler Aalborg – klik ind på ulsted-autohandel.dk og se det store udvalg.

Flere Nyheder