De gode grunde til at starte på reiki undervisning

Hvis du går med overvejelser om at starte på reiki undervisning, så vil du sikkert gerne vide mere om, hvad det indebærer. Til dit held kan du blive klogere på, hvad der taler for at vælge reiki undervisning herunder. 

Hvad taler for reiki undervisning? 

For at tage det fra en begyndelse, så er reiki en måde, der kan heales på. Metoden er kendt for at være både naturlig og enkel, og du kan derfor også lære det gennem reiki undervisning. Lad os derfor også rette opmærksomheden mod de ting der taler for, at du tager skridtet og selv lærer reiki.

Lær reiki på en weekend

Reiki undervisning kan indrettes, så du kan lære metoden på blot en weekend. Det betyder også, at du relativt hurtigt kan komme til at praktisere reiki, hvis du gerne vil arbejde med healing privat eller professionelt. 

Lær essentielle håndstillinger

Noget der kendetegner reiki og healing er, at der arbejdes med forskellige håndstillinger. Disse håndstillinger er med til at skabe en balance i din klients energi, og på den måde vil de personer, du arbejder med kunne opleve bedring. 

Gennem reiki undervisning lærer du de mange forskellige håndstillinger, der kan tages i brug under en healing. Og du får selvfølgelig selv lov til at afprøve dem i den weekend, hvor du får undervisning. 

Undervisningen findes på forskellige niveauer 

Det at lære reiki tager naturligvis tid. Derfor findes der også forskellige niveauer, du kan komme på, efterhånden som du bliver mere og mere rutineret til reiki healing. Disse forskellige niveauer er også nogle, du kan blive klogere på, når du undersøge de forskellige firmaer, der tilbyder reiki undervisning

For at opsummere så er der flere gode grunde til, at du overvejer reiki undervisning – og som du nok kan fornemme, så kan du relativt hurtigt lære de mange teknikker der gør, at du selv kan begynde at praktisere metoden.