En begravelsesforretning der letter presset fra de pårørendes skuldre

En begravelsesforretning der letter presset fra de pårørendes skuldre

Når en kær går bort

Selvom døden er naturlig, rammer den de pårørende hårdt. Sorgen kan gøre det meget svært at holde hovedet koldt og forholde sig til alle de praktiske og juridiske detaljer og beslutninger, man som pårørende pludselig står med ansvaret for. Som de efterladte ønsker vi naturligvis at træffe de rette beslutninger, og give vores kære en fin og værdig afsked. I denne proces er en hjælpende hånd fra en udenforstående ofte meget kærkommen.

Dødsfald blandt vores nærmeste betyder ofte en svær efterfølgende tid samt store omvæltninger i livet, når nu vi mangler en særlig person hos os. Det kan være svært at give sig selv tid til at sørge og reflektere, når der samtidig er et væld af praktiske beslutninger at træffe. Heldigvis kan du som pårørende overlade en del af ansvaret til en begravelsesforretning, og dermed sikre dig tid og ro til at bearbejde dit tab.

En begravelsesforretning der letter presset fra dine skuldre

Ved dødsfald hjælper Begravelsesforretningen Per Wraa med alt det praktiske, så du som pårørende kan forholde dig til din sorg i ro og fred. Perioden efter dødsfaldet kan ofte være uoverskuelig og kaotisk, og forhåbentlig har du ikke den store erfaring med alt det, der skal ordnes og tages stilling til. Derfor kan det være en stor trøst at samarbejde med en begravelsesforretning, der ved præcis hvordan det hele skal ordnes på bedste vis. Hos Begravelsesforretningen Per Wraa ved de præcis, hvordan de skal rådgive dig med hensyn til de juridiske spørgsmål ligesom de kan henvise til diverse sorggrupper. Herudover bistår de naturligvis dig som pårørende med at arrangere bisættelsen, og sammen finder I ud af hvordan denne skal afvikles, så den er i afdødes ånd og stemmer overens med de eventuelle ønsker, afdøde måtte have haft. 

Du kan træffe bedemanden i deres begravelsesforretning i Randers, eller I kan aftale et møde hjemme hos dig. Uanset dine behov og ønsker, står Begravelsesforretningen Per Wraa klar til at bistå dig i den svære tid.