Er luftfragt kun for specielle personer og særlig fragt?

Selvfølgelig er der forskel på, om man er den amerikanske præsident og flyver i eget fly, eller om man sidder bagerst i et turistfly, hvor man har fået det billigste sæde.

Men det er jo også, når man skal transportere mennesker og ikke ting og sager. 

For bare nogle årtier siden, så var flytransporten forbeholdt dem, der var vigtige, besad høje stillinger og generelt have godt med penge. Alle andre rejste i egen bil eller tog toget og om muligt færgen.

Så ændrede man forholdene, så det blev muligt for almindelige mennesker at flyve, og på samme måde fik man også ændret forholdene, så luftfragt løsninger blev for alle mennesker.

Nu var det ikke længere noget, hvor man så noget vigtigt blive landet med privat jetfly, som der så blev hundset videre til en direktør.

Nu kan langt de fleste mennesker bestille den mulighed med at få transport i luften for deres sager.

Det ankommer til dig

Dog er der som bekendt også forskel her, for du kan selvfølgelig godt bestille, at din pakke skal rejse med et privat fly, der letter og lander ved de lufthavne, der er tættest på afsendelse og modtagelse.
Men som når man sender noget med privatbud kontra det nationale postvæsen, så er prisen også derefter.

I de fleste tilfælde vil man nok sende din pakke sammen med en masse andre pakker, som så måske skal skifte transportmiddel og måske også – fly undervejs for til slut at nå frem til dig.

Det kan så godt komme til at tage noget tid, hvis godset skal halvvejs rundt om jorden for eksempel, før det kommer til dig, men det er trods alt hurtigere, end hvis det skulle med karavane eller bumletog hele vejen.

Men sikkert frem til dig skal det nok komme, når man vælger den bedste metode med luftfragt.