Find brugte biler i stort udvalg online

Find brugte biler i stort udvalg online

Hvis familien skal have nye hestekræfter, er det oplagt at gå efter en brugt bil. Hvis du vælger at købe en brugt bil frem for en, der kommer frisk fra fabrikken, minimerer du dit værditab. En spritny bil taber værdi, fra det øjeblik du sætter nøglen i tændingen og triller ud fra forhandleren.

En brugt bil med et par år og nogle tusind kilometer på bagen har tabt det meste af sin værdi, og bliver derfor billigere for dig at købe. Dertil kommer, at ikke alle brugte biler er de rene skrotbunker. Mange udlejnings- og leasing virksomheder sælger brugte biler, som nærmest står som nye, og ikke fejler andet end at de har rundt tre år, og ikke længere er helt nye. På Biltorvet.dk kan du finde et stort udvalg af denne type biler i alle priklasser, størrelser og typer.

Sælg din brugte bil på Biltorvet.dk

Der er også gode nyheder til dig, som ønsker at sælge din brugte bil – og få en god pris for den. På Biltorvet.dk kan du helt gratis oprette en salgsannonce for din brugte bil. Biltorvet.dk er en landsdækkende service, som hver dag ses af tusindvis af interesserede købere af brugte biler – så du kan være sikker på, at din annonce bliver vist allerede fra dag 1.

Det er super nemt for privat personer at oprette salgsannoncer for bruge biler på Biltorvet.dk – det eneste, du skal gøre, er at tage et flot billede af din bil, på hvilket nummerpladen figurerer. Så vil data på bilen automatisk blive oprettet i annoncen ud fra de oplysninger, der ligger i nummerplade registeret, for eksempel motorstørrelse, brændstofforbrug og antallet af hestekræfter. Du skal blot udfylde rubrikken vedrørende antal kørte kilometer samt ekstra udstyr.

Du kan finde annoncer for brugte biler – eller selv oprette en annonce, hvis du ønsker at sælge din brugte bil – på Biltorvet.dk