Find det rette filter til dit hjem

30 September 2021
Steffen Hansen

Der kommer en del lugtgener i løbet af dagen i dit hjem eller hvis du har børn, der løber rundt, så er der sikkert en masse støv, der flyver rundt i luften. Det kan du komme i bugt med, hvis du investerer i et godt filter til dit ventilationssystem. Læs med her, og bliv klogere på, hvorhenne du kan erhverve dig filtre til dit ventilationssystem.

1. Find filtre på byggemarkeder

Du kan finde almindelige filtre hos diverse byggemarkeder til gængse ventilationssystemer. Hvis du har et ventilationssystem, der skal kunne klare noget simplet, så kan du være heldig at finde et filter her. Det er vigtigt, du husker hvilket filter, der sidder i. Det kan jo ske, at du ikke kan huske navnet eller hvilken størrelse, den har. Derfor kan du enten tage et billede af filtret eller tage det med ud i byggemarkedet. Så kan du vise det til en af medarbejdere derude, så de kan finde det korrekte filter til dig. 

2. Find i specialbutikker

Hvis dit ventilationssystem har krævende funktioner eller et bestemt type filter, så kan du også besøge specialbutikker. Hos specialbutikker kan du møde medarbejdere, der har stor ekspertise inden for området og som hellere end gerne vil hjælpe dig med dit filterproblem. Det kan være, du vil have et bestemt type filter, såsom et Genvex eller Nilan filter. Så kan de guide dig til den korrekte i den rigtige størrelse. Det er også i specialbutikken, du kan finde hjælp hvis du har problemer med dit ventilationsanlæg. Måske den ikke blæser ordentligt eller der er noget andet i vejen med den. Specialbutikken har måske håndværkere, der kan komme ud til dig og fikse problemet for dig. Ellers kan de sikkert lave en henvisning til et andet sted.

 

3. På internettet

Det letteste metode vil være at du finder filtre på internettet. Her kan du læse om forskellige filtre, der kan tilbyde dig noget helt unikt. Der findes forhandlere af filtre, der har et stort udvalg af alle slags filtre. Så har du rig mulighed for at finde netop det filter, der passer til dit hjem. 

Flere Nyheder