Find dit hurtige lån online

Find dit hurtige lån online

Forbrugslån, mobil lån, kviklån – lånemarkedet har udviklet sig til en sand jungle. I det følgende vil nogle af de mest kendte låntyper gennemgås.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit eller et kassekredit lån er en form for lån, som giver dig adgang til det lånte beløb med det samme. Måske kender du til begrebet kassekredit fra banken, hvor kassekredit er betegnelse for tilladelse til at overtrække sin bank konto op til et vist beløb. Når du vælger at optage et kassekredit lån hus en låneudbyder, har du på samme måde adgang til et vist beløb – for eksempel 10.000 kroner – med det samme. Du kan læse mere om kassekredit lån på hurtigudbetaling.dk

Hvad er et minilån?

Et minilån er et hurtigt forbrugslån med et meget lavt lånebeløb – for de fleste minilåns vedkommende er det maksimale lånebeløb omkring 20.000 kr. Fordelen ved et minilån frem for et forbrugslån, du tager i banken, er, at du kan ansøge om og optage et minilån online. Du skal kun bruge et gyldigt NemID i forhold til verificering af din identitet og validering af din kredit værdighed. Samtidig vil du med et minilån få meget hurtigt svar på din ansøgning. Er denne positiv, har du det lånte beløb stående på din konto umiddelbart efter godkendelsen.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån, som kommer til hurtig udbetaling. Som regel vil det beløb, du kan låne via et kviklån, ikke være særligt højt – så faktisk er et kviklån er hurtigt minilån. Til gengæld er låne processen ikke videre langtrukken – der af navnet. Typisk vil mobil lån og sms lån være kviklån, og du kan derfor låne penge online med et kviklån når du er på farten.

På den online lån portal hurtigudbetaling.dk kan du se og sammenligne lån fra forskellige godkendte låneudbydere.