Gå sommeren i møde med en hængekøje i haven

Er der noget mere afstressende end at slænge sig i liggestolen på en solrig dag, mens fuglene kvidrer i hækken og brisen suser i træernes kroner? Det skulle da lige være at tilbringe en lignende dag i en lækker hængekøje.

En hængekøje er indbegrebet af afslapning og hygge. I en hængekøje er det faktisk nærmest umuligt ikke at falde hen i en behagelig tilstand af total dovenskab og lykke. Hverdagens travlhed og jag forsvinder som dug for solen når du lader dig vugge blidt i søvn af en vel placeret hængekøje.

Du vil i en hængekøje være fysisk afskåret fra at lave praktisk arbejde på din laptop – dette vanskeliggøres i høj grad af din positur. Faktisk vil du kun kunne hengive dig til afslapning eller måske endda en lille eftermiddagslur som kan fjerne stress og bekymring fra dit sind for en lille stund. Og så vil du være klar til at tage fat på din aften med glæde og ro i sindet.

Hvordan monterer jeg en hængekøje når jeg ingen træer har?

Måske har manglen på træer i din have indtil videre afholdt dig fra at investere i en hængekøje. Men faktisk behøver du hverken stolper, træer eller en solid væg når din hængekøje skal hænges op. Du kan nemlig købe et stativ særligt designet til hængekøje.

Et hængekøje stativ er en stabil og robust løsning, som oven i købet tilbyder en vis fleksibilitet. Du kan placere dit hængekøje stativ hvor du lyster – sågar inden døre hvis vejret er dårligt og den uden dørs temperatur lav. Og du kan hurtigt og nemt flytte din hængekøje ind i skyggen når solen bliver for skarp.

Hvor kan jeg købe en god kvalitets hængekøje?

I den online shop på hængekøje.dk finder du lækre hængekøje i alle størrelser – med eller uden stativ. Læs mere på https://xn--hngekje-mxa0o.dk/