Gør det markant lettere med billeder med fotodokumentation!

08 September 2021
Anders Lundtang Hansen

Det gyldne ordsprog lyder, at et billede siger mere end tusinde ord, men hvis man så alligevel har brug for at forklare ens billede, så er det jo nemmest, at man kan sidde ved siden af den person, man skal forklare det til, og så tegne og forklare.

Man siger “tegne og forklare”, men man mener jo egentlig bare at pege og vise, hvad man mener, men man ville ønske, man kunne tegne nogle gange, for det kan være, at ens ord ikke er nok, hvorfor man gerne vil have streger, vinkler, pile og andet, der kan forklare det, man gerne vil vise med billedet.

Det kunne jo være, man gerne vil vise på et billede af ens badeværelse, hvad det er for nogle forandringer rent håndværksmæssigt, man ønsker sig.

Så vil man gerne kunne vise det på billedet; men tænk så, hvis du ikke kan forklare dig ordentligt, ikke kan tegne på billedet – og heller ikke sidder ved siden af den person, du skal forklare det til!

Fotodokumentation gør forklaringen meget mere enkel

Det er der heldigvis råd for, og det kræver ikke alle mulige evner i redigeringsprogrammer, for der er lavet meget brugervenlige programmer til fotodokumentation, som man også kalder det, hvor man hurtigt kan gå ind og vise, hvad man egentlig mener.

Det kan netop være sådan noget med at lave pile, streger i forskellige farver, skrive mål op og meget andet, og så kan man let og behændigt sende de redigerede billeder til dem, som der skal bruge dem for at vide, hvad man mener.
Det kunne være håndværkerne.

Det kan jo også være en metode for at lege med motivet og se, hvordan det vil se ud, før man reelt set gør noget ved det i virkeligheden.

Der er mange muligheder at bruge fotodokumentation på.

Flere Nyheder