Leder du efter kurser, hvor man kan lære dansk?

Leder du efter kurser, hvor man kan lære dansk?

Vil du gerne være bedre til det danske sprog? Eller har du venner eller familie, som du ved, leder efter et godt sted, hvor de kan få effektiv danskundervisning? Det danske sprog er svært, og det kræver virkelig omfattende undervisning og dygtige lærere. Med et bedre dansk får man mange flere muligheder for at tage en uddannelse, få et job eller være social med nye mennesker.

Læs mere om at lære dansk i denne artikel, og få også et godt bud på, hvor du kan få kompetent dansk undervisning. 

Hvorfor skal man lære dansk?

Danmark er et meget internationalt land, og det er derfor ret let at begå sig på engelsk. Men med gode færdigheder i det danske sprog, kan du komme til at få en mere inklusiv følelse i samfundet. 

Der er mange gode grunde til at lære dansk:

Uddannelse og job – mange uddannelser foregår kun på dansk og i mange jobs, er der behov for, at man kan tale dansk.

Venner og det sociale – det kan være alt fra at spørge om hjælp i en butik til at møde nye mennesker eller deltage i en samtale i en større gruppe. 

Måske kan du allerede lidt dansk, men hvis du forbedrer dine færdigheder, får du virkelig mange flere muligheder og en lettere hverdag. 

Du kan lære dansk på Studyhouse Fegu Hellerup

I Hellerup finder du Fegu Studyhouse. Denne institution tilbyder et væld af kurser i mange forskellige sprog blandt andet vores eget, dansk. Når du starter på at lære dansk her, får du altid:

– En individuelt tilpasset undervisning
– Mulighed for hurtige fremskridt
– Mulighed for at styrke koncentrationen
– Mulighed for at forøge selvtilliden

Du kan både tage et danskkursus på et lille hold med 3-5 elever, med 2 elever eller eneundervisning. Du kan læse meget mere om at lære dansk hos Fegu Studyhouse på deres hjemmeside.