Med gode kategoritekster kan dine kunder få svar på alle deres spørgsmål

Når du har en webshop, er det ikke nok, at du bare har en beskrivelse af hvert produkt. Du skal også sørge for at have en kategoritekst, der beskriver kategorien af produkterne. Hvis du for eksempel sælger legetøj til børn, skal du både have en beskrivelse af hvert enkelt stykke legetøj, en produktbeskrivelse, og en kategoribeskrivelse, der beskriver de forskellige kategorier af legetøj, for eksempel bamser, dukker og racerbiler. 

Kategoriteksten er med til at besvare dine kunders overordnede spørgsmål om kategorien. Hvis du for eksempel sælger nogle bamser, der kan tale, der er markant dyrere end dine andre bamser, er det vigtigt, at du forklarer i kategoriteksten, hvorfor en talende bamse er så meget bedre end en almindelig bamse. 

Få en seo-tekstforfatter til at skrive dine produkttekster 

Måske tænker du nu, at der vil ligge et kæmpe arbejde foran dig, hvis du skal i gang med at skrive nye kategoritekster til din webshop. Det vil være et kæmpe arbejde, der tager tid fra alt det andet arbejde, som du også skal udføre i forbindelse med din virksomhed. 

Heldigvis behøver du dog ikke at skrive teksterne selv. Du kan hyre en seo-tekstforfatter til at gøre det for dig. Det kan du for eksempel gøre gennem bureauet Wordpens.com. De har en række gode tekstforfattere tilknyttet, der kan hjælpe dig. 

Du skal altså bare oprette opgaven hos dem, så sørger de for, at den bliver skrevet. Hos dem kan du vælge mellem tre forskellige løsninger, hvor du enten får skrevet fem, ti eller tyve kategoritekster om måneden.

Løsningen med de ti tekster er den mest populære, men hvis du allerede har en stor webshop uden kategoritekster, kan det være en god ide for dig, at du vælger de tyve tekster med det samme. Har du omvendt en nystartet virksomhed, kan det virke mere trygt at vælge de fem. 

Læs mere her