Moderne byggeri med betonelementer

Moderne byggeri med betonelementer

Som bygherre står du altid over for et valg, når det gælder bygge materialer. Her kan du med fordel tjekke beton elementer ud – det er både nemt, hurtigt og billigt.

Er beton ikke bare grimt og kedeligt?

Mange beton byggerier, som blev opført før i tiden, er kendetegnet ved deres grå og kedelige facader samt en vis mængde slitage. Dette skyldes at beton i gamle dage ikke var særligt udviklet til at være holdbart i længden. Mange af disse byggerier var opført med det formål at skulle fungere på midlertidig basis, og på sigt erstattes af noget pænere og mere bæredygtigt.

Når mange af dem står endnu, på trods af byggesjusk og fejl, skyldes det enten, at det pågældende opsving har ladet vente på sig, eller at bygningerne alligevel stadig kan anvendes til beboelse, produktion eller opbevaring.

Nu om stunder er der mulighed for at opføre holdbare beton byggerier, hvor der tages højde for kvalitet og sikkerhed, både når det gælder materialer og når det handler om byggestil og metode. Med formstøbte beton elementer kan dette byggeri endog foregå hurtigt og let – og samtidig have et smukt og æstetisk slut resultat.

Facade elementer og sandwich elementer fra PRÆFA

Hos PRÆFA, som er blandt danmarks førende leverandører af beton elementer, kan du bestille såvel facade elementer som sandwich elementer med forskellige former for overflade finish. Uanset om du bestiller præfabrikerede beton elementer eller beton elementer fremstillet efter dine egne mål og ønsker, kan du være sikker på, at produkterne holder en høj kvalitet.

PRÆFA sætter sikkerhed og holdbarhed meget højt, og har derfor løbende kvalitets sikring af produktions apparatet såvel som de beton elementer, som fremstilles. Derved sikres såvel sikkerhed i produktionen som overholdelse af samtlige standarder inden for området.

Du kan læse mere, og bestille din special fremstillede eller præfabrikerede beton elementer, på praefa.dk