Overvej spejl på døren

13 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der flere ting, man kan sætte på ens dør, og det er der skrevet en del artikler om tidligere, men der har ikke været så mange angående det at sætte et spejl på ens dør.

Det skal dog helst ikke være et, der fylder for meget, for så kan man have svært ved at se, at der er tale om en dør, og selvom man selv ved det, så gælder det ikke for nye gæster.

Desuden kan det også blive problematisk, hvis der er håndtag på døren, som der stikker ud, for så kan man ikke dække døren helt med spejlet.

Men derfor kan man stadig vælge spejle i forskellige størrelser til døren, hvor det kan være alt fra et, der viser ens hele figur, mens det også kan være et, der fremviser halvdelen af ens krop – og så kan det være et mindre et, hvor man lige kan tjekke ens ansigt.

Dörrar

Prøv på et tidspunkt at sætte et spejl på døren

Hvis man er den lidt flippede type, så kan man også sætte flere små spejle i forskellige højder på døren, og det kan være smart, hvis man er to eller flere mennesker, der lige skal tjekke ansigtet og lægge makeup, inden de går ud af selvsamme dør.

Og så kan børn og kæledyr også se dem selv i spejlene.

Man kan også have andre ting hængende sammen med spejlene, hvilket kunne være tegninger og andet.

Disse døre, som man sætter spejle på, kunne være fra Klarfönster, hvilket er anbefalelsesværdigt herfra.

Man vænner sig helt til at have spejle på en bestemt dør, at når man flytter, så sætter man spejlet eller spejlene op på den tilsvarende dør eller den samme, som man tager med til det nye sted.

Man kan sætte spejlene op på samme måde, eller også bliver det her en anledning til at sætte dem anerledes op.

More articles