Skærp medarbejdernes kompetencer med Office 365 kurser

13 June 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du netop udrullet Microsoft Office 365 som fælles arbejdsplatform i din virksomhed? Så bør du investere i lærerige Microsoft Office 365 kurser til dine medarbejdere.

Hvorfor tage et kursus i Microsoft Office 365?

Måske tænker du at et Microsoft Office 365 kursus virker overflødigt. De fleste kan vel godt finde ud af at bruge Microsoft Word eller Microsoft Excel, og har en idé om hvordan Microsoft PowerPoint samt andre applikationer fungerer.

Men her skal du tænke på at Microsoft Office 365 kan tilbyde meget andet og mere end standard Microsoft applikationer. Microsoft Office 365 byder blandt andet på en lang række muligheder for sikker fildeling og samarbejde på kryds og tværs.

office 365 kurser

Med Microsoft OneDrive kan dine medarbejdere dele deres filer uden at frygte at andre får adgang til disse. Den udvidede mulighed for versionering gør at vigtige ændringer ikke går tabt. Og ophavsmanden har mulighed for at justere indstillinger for adgang og rettigheder for filer og mapper.

Samtidig kan medarbejdere ved hjælp af platforme så som Teams og Groups understøtte samarbejde på fjernbasis, hvilket er temmelig relevant i netop disse tider. Microsoft Office 365 kan der ud over præsentere en bred vifte af muligheder for integration med andre programmer, som gør det lettere at arbejde i forskellige versioner af de pågældende applikationer. Og da Microsoft Office 365 er cloud baseret, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle udrulle nye opdateringer – det sker nemlig automatisk.

Hvor kan jeg finde de bedste Microsoft Office 365 kurser i København?

Er du på udkig efter en kursus udbyder, som kan tilbyde dig og dine medarbejdere et intensivt og lærerigt Microsoft Office 365 kursus? så kan du med fordel tjekke 4D. Den danske kursus udbyder 4D har sin centrale beliggenhed midt i København, og tilbyder kurser i IT rettet mod det danske erhvervsliv. Klik ind og læs mere på 4d.dk.

More articles