Vink farvel til skæve tænder og mellemrum med en tandregulering

Er du ved at være træt af de skæver tænder, du har eller de store mellemrum, der er mellem dine tænder, så har du mulighed for at gøre noget ved det. De fleste forbinder måske en tandregulering med den traditionelle bøjle eller togskinner, som det også bliver kaldt. Det er tydeligt, at man har bøjle på og giver nogle komplikationer i forhold til, hvad du må spise og drikke. 

Der er i dag kommet en ny løsning, hvorpå du kan rette op på dine skæve tænder, mellemrum mellem dine tænder eller, hvis du har overbid. Med en invisalign bøje får du en diskret bøjle som er mindst lige så effektiv. Det er en gennemsigtig bøjle, som gør at omgivelser ikke kan se, at du har bøjle på.

Fordele ved at vælge en invisalign bøjle

Der er som udgangspunkt flere fordele i at vælge en invisalign bøjle frem for den traditionelle bøjle. Først og fremmest vil hele omverden ikke kunne se, at du enten har skæve tænder, overbid eller mellemrum mellem tænder, når du render rundt med bøjle på som voksen. Med denne gennemsigtige bøjle er det kun noget du selv vil kunne mærke.

Invisalign bøjlen bliver designet og tilpasset efter dine tænder, så den sidder godt i munden. Her har du løbende mulighed for at tage dem af og på, som du har lyst. Det kan være en stor fordel, når du skal spise og drikke. Det betyder, at der kan spise og drikke lige det du har lyst til, så længe du har bøjlen af. Det er dog et krav, at du har den på i minimum 22 timer om dagen for at få den optimale effekt. 

Hvor kan du få lavet en invisalign bøjle til dine tænder?

Hvis du har lyst til at gøre op med dine skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne, kan du med fordel tage kontakt til yousmileismile.dk.